Opschoonweek 2020

>>> Vanwege Corona-virus geannuleerd <<<

Voor de tweede maal organiseren we de Opschoonweek: 12 opruimacties in 11 kernen verspreid over 9 dagen. Zo heeft iedereen de mogelijkheid wel ergens mee te helpen. Net als vorig jaar wordt de kar getrokken door verenigingen, maar die kunnen het niet alleen: Ook niet-leden worden gevraagd mee te helpen zwerfafval aan te pakken! Meer informatie hieronder.

Nieuw is de afsluitende actie op zaterdag 21 maart van 14.00u. tot 17.00u. Deze vindt plaats langs de Middenpeelweg tussen Kessel en rotonde Halfweg en wordt door provincie Limburg ondersteund. Zij zorgen dat we veilig kunnen opruimen langs deze drukke weg. Omdat dit een proef van de provincie betreft, hopen we veel deelnemers. We willen namelijk ook komende jaren graag hulp van de provincie. Alles is zo gepland dat bijna iedereen naast een actie in de kern, ook hieraan kan deelnemen.

Opgave voor één of meerdere acties of de afsluitende actie kan door een mail te sturen naar contact@peelenmaasschoon.nl en daarin aan te geven waar je wilt helpen. We sturen je dan op tijd nog een mail met meer informatie.